נפתח מושב החורף של הכנסת; נתניהו: "פתאום אין מחדל בלקסיקון"
מושב החורף של הכנסת נפתח, והגיעה העת לשים את הדברים על השולחן ולהביא לסיום הקדנציה של הממשלה הרעה הזאת. כל אתגר שמדינת ישראל הצליחה לעמוד בו בחוזקה בשנים האחרונות, הפך להיות להפסד צורם: בזירה המדינית, בזירה הבריאותית, בזירה הכלכלית, בחינוך - ובכל דבר שנוגע לחיי היום יום שלנו כאזרחים במדינה.
היטיב ראש האופוזיציה ויו"ר תנועת הליכוד להגדיר את הדברים כך: "מהדורות החדשות הפכו לפינות ליטוף יומיות לממשלה; אם עד לא מזמן נפתחה כל מהדורה במילה "מחדל", פתאום היא נעלמה מחיינו... פתאום אין מחדלים, רק פרגון: 'בנט מאושר', 'בנט מבסוט' ומנסים להסתיר מי הוא ראש הממשלה בפועל - מנסור עבאס - שאישר לבנט לנסוע לאו"ם, אבל לא לאום אל פאחם".
נתניהו שרטט בנאומו את החידלון של הממשלה בכל תחום כמעט, ואת המחיר על כך משלמים האזרחים מדי יום.
הממשלה הזאת נהנית מחסינות תקשורתית יום יומית, ובחסותה פועלים השרים בכספי הציבור כבשלהם. למשל, מי יודע להגיד כמה עולה למשלם המסים השהות הארוכה של שרת התחבורה בארה"ב? מי מממן את הישיבות התכופות של ראש הממשלה החליפי בבתי קפה בזמן שבחוץ משתוללת המגפה ומוסיפה לגבות קורבנות? מי אישר את נסיעת שר הבריאות לפגישה עם אבו מאזן, בעוד קבינט הקורונה נפגש לאחר שבועות ארוכים בהם לא התקיימה ישיבת קבינט? אלה הם מחדלים! ואין פוצה פה ואין מצפצף... אפשר לחשוב שבזכות החוק הנורבגי, באמת עברנו לסקנדינביה ואין לנו כלל בעיות להתמודד עמן.
פוסטים קשורים
ליכודניק משתתף בצערו של יעקב ברדוגו על פטירת אימו
18 במאי 2026
בני גנץ: האיש ששמר על כולם — ונשאר לבד
15 במאי 2026
לוח זמנים מסתמן לפריימריז בליכוד 2026 (בהנחה שהפריימריז יתקיימו ב־30 ביוני 2026) 📌 מאי 2026 סיום הטיפול בערעורי סניפים ומחלוקות פנימיות. השלמת רשימות מתפקדים ועדכון ספר הבוחרים. פרסום נהלים והוראות של ועדת הבחירות. 📌 עד סוף מאי 2026 מועד אחרון להגשת טפסי “קוד 99”. בדיקות זכאות ועדכון ספר הבוחרים הסופי. היערכות מטות השטח לקראת פתיחת הקמפיינים. 📌 תחילת יוני 2026 פתיחת חלון להגשת מועמדויות. תחילת גיוס חתימות ותשלומים. פתיחת קמפיינים פנימיים רשמיים. 📌 אמצע יוני 2026 סגירת רשימות המועמדים. הכרעה בערעורים אחרונים. פרסום רשימת המתמודדים הסופית. 📌 20–28 ביוני קמפיין שטח אגרסיבי: כנסים, דילים, טלפונים, קבוצות וואטסאפ, מאבקי שריונים ומחוזות. 📌 30 ביוני 2026 — יום הפריימריז 🗳️ בחירות לרשימת הליכוד לכנסת. 📌 תחילת יולי 2026 ספירת קולות וערעורים. סידור שריונים. אישור הרשימה במוסדות הליכוד. 📌 14–15 ביולי 2026 📑 הגשת רשימת הליכוד לוועדת הבחירות המרכזית.
15 במאי 2026