נבחרת מעולה נבחרה השבוע לליכוד. את הרעש הגדול באמת החל הסקר של פילבר שצפה תוצאות על התרסקות של הכוחות המאורגנים בליכוד מול הכוחות החופשיים. לפי תוצאות פילבר כמעט כל מי שהיה בתוך הדילים התרסק ונעלם.
כך בליל הבחירות לפי פילבר מירי רגב כבר לא האישה הראשונה בליכוד. חיים כץ, אדלשטיין, ביטן וגילה גמליאל, לא במקומות ריאליים וארז תדמור במקום ה – 17!
אבל התוצאות בפועל היוו טפיחה על פני השחצנות של פילבר שמתברר כי סקר לא יכול לחזות את תהליך הדילים והאינטרסים של קבוצות בתוך מפלגת העם הגדולה בישראל. חוכמת ההמונים גדולה יותר מכול סוקר. בסוף “סקרים הם כמו בושם, אפשר להריח אותם, אבל לא כדאי לשתות.” [שמעון פרס]
תוצאות הבחירות של הליכוד מציגות את האיזון בין הכוחות המאורגנים לכוחות החופשיים. כך בצמרת הליכוד שובצו מי שהציבור ראה מי שנלחמו השנה מול ממשלת הנוכלות . כך יריב לוין שנמצא במקום הראשון כאשר יריב נהנה מקולות החופשיים אך גם מהמאורגנים. יריב היה בדילים הגדולים של דוד ביטן וחיים כץ.
במקום השני אלי כהן. גם מי שהיה גם בדילים וגם היה חביב המתפקדים. מי שזכר את כחלון של – 2003 קרא לאלי כהן כחלון משופר. הוא עונה לכל שיחה ובקשר עם כל אחד יודע לנקות מתנגדים.
כך גם במקום השלישי : יואב גלנט גם הוא ללא התנגדויות, מר ביטחון.
במקום הרביעי נמצא דודי אמסלם, מי שלחם ודיבר מהבטן החכמה של הליכודניקים. אמסלם הציג מראה לבנט ובמיוחד לבריון שהעמידו בראש הכנסת מיקי לוי.
במקום החמישי אוחנה. מי שהוכיח כי נבחר בצמרת כליכודניק ולא כלהט”ב. אחד משלנו לוחם לאומי ללא חת.
במקום השישי יואב קיש שנתן פייט מול הממשלה. היה יד ימינו של יריב לוין וניהל מאבק מול ממשלת האחים המוסלמים.
במקום השביעי התבסס ניר ברקת. ללא ספק הישג רציני של מי שאיבד חמשת אלפים קולות של הליכודניקים החדשים שהורחקו מהליכוד. את הפער הזה החזיר מהתמיכה של חיים כץ ( אחד המנצחים של הפריימריז).
במקום השמיני המלכה של הליכוד מירי רגב שהצליחה לשמור על מעמדה בליכוד.
במקום התשיעי מיקי זוהר, מי שיצא כיו”ר קואליציה רע מאוד והחליט לעשות שינוי בתדמית ולמרות הכל הצליח להגיע למקום התשיעי המכובד. עוד אחד שזכה בתמיכה של חיים כץ.
במקום העשירי נמצא אבי דיכטר אשר יציב באזור של המקום זה ותמיד פלוס מינוס .
אל המקום ה 11 נדחק ישראל כץ שנתמך בפעם הקודמת מהליכודניקים החדשים ולא קיבל תמיכה מחיים כץ .
במקום ה 12 קרעי שלמה מי שהיה לוחם בקדנציה האחרונה.
במקום ה 13 התמקם דני דנון מי שיצא לתפקיד השגריר האו”ם, והצליח להתמקם במקום ה 13 המכובד.
במקום ה 14 דוד ביטן הנשמה של הליכוד, מי שלא ספק מתבסס כאיש השטח הכי חזק.
ביטן עבר קמפיין נגדי למרות זאת הצליח.
במקום ה 15 אדלשטיין יולי אדלשטיין שרד קדנציה שהייתה מלאה הטעויות ואיבד גם את התמיכה של הליכודניקים החדשים ובכל זאת שרד והצליח.
במקום ה 16 ממוקם האיש החזק בליכוד, מי שהוכיח שיכול לעמוד מול הקולות החופשיים, ואילו שהוא הריץ באופן אישי הצליחו ניר ברקת, מיקי זוהר, וההישג הגדול ביותר – אתי עטייה – מי שהייתה מזכירה שלו והצליח להעביר אותה. גבירותי ורבותי – חיים כץ.
במקום ה 17 אופיר אקוניס שמציג היישג אישי
במקום ה 18 גלית דיסטל. זאת הצלחה גדולה של מי שהגיעה כמשוריינת בפעם הקודמת ונכנסה לנבחרת של הליכוד. רק תזכורת לכל מעגלי העיינים שלעגו לה איך תבחר בליכוד, שוב הליכודניקים הוכיחו כי הם מעל הכול יודעים לפרגן ללוחמת שלא מפחדת
במקום ה 19 בועז ביסמוט כוכב תקשורת שהעדיף להתמודד ברשימה הארצית והצליח בגדול.
במקום ה 20 אופיר כץ חביב הליכודניקים ומי שעבודה קשה הוכיח כי מי שמשקיע הליכודניקים יודעים לפרגן.
במקום ה 21 גילה גמליאל שאיבדה את המקום של האישה השנייה בליכוד לגלית אך הצליחה לשרוד במהלך של קמפיין ממוקד שהצליח להוריד את רף ההתנגדות נגדה, ותרגיל מוצלח של דיל עם הליברלים בליכוד מיקם אותה במקום ה 21 ולא מחוץ לרשימה כמו צחי הנגבי.
במקום ה 22 מאי גולן. ההצלחה שלה היא שילוב של תמיכה של המחנה של ביטן וקבלת קולות חופשיים, ללא ספק היישג גדול.
במקום ה 23 אתי עטייה מי שנבחרה בדילים שסגר חיים כץ.
במקום ה 24 בהפרש של קולות לא רבים מאתי נמצאת קטי שיטרית מקומה יבפועל מקום 39 ברשימה מה שעוד יכול להחזיר אותה לכנסת כנורבגית.
במקום ה 25 נמצא צחי הנגבי הנגבי שגם הוא נתמך ע”י הליכודניקים החדשים ואיבד תמיכה של לפחות חמשת אלפים קולות. אחריו : ארז תדמור, קרן ברק וגלעד שרון, כל אלה מחוץ לכנסת הבאה, ראוי לציין את גלעד שרון, מפרגן לתוצאות ומצהיר אני ליכודניק, וקורא לתמוך בליכוד.
אישה חדשה שממוקמת במקום ה 25 וכבשה בסערה את התנועה היא טלי גוטליב. טלי ניהלה קמפיין ממוקד ברשתות ללא נוכחות בקלפיות ברחבי הארץ. קמפיין מדהים .
משבצת עולים, ניצח דן אילוז שהוא מציג של קבוצת הליברלים בליכוד. קבוצה זאת הצליחה כאשר תמכה בגילה גמליאל וקיבלה ממנה תמיכה הדדית.
במשבצת צעיר נבחר בפער גדול מושיקו פסל במקום הארבעים.
במשבצת מיעוטים נבחר השר לשעבר איוב קרא במקום ה 44
במשבצת חרדים נבחר שבתאי קטש במקום ה45.
אני רוצה לפרגן לא למועמד ולא לפוליטיקאי אלא למי שההשפעה שלהם בליכוד היא השפעה משמעותית:
ליכוד News שמיתגו עצמם מחדש כמלוכדים News. ללא ספק הצליחו להטמיע את עצמם בתוך הליכוד.
שאפו על העבודה הטובה והמוצלחת.
בלי איילת נקודה.
בפרשנויות של האולפנים מנסים להסביר לנו שאיילת חשובה. היא יכולה להיות המנדט ה 61 של המחנה הלאומי. אז לא נכון בעליל.
כל קול לאיילת הוא קול לממשלת הרשימה המשותפת. ללפיד גנץ אין ממשלה בלי המשותפת ואיילת תהייה הראשונה שתסביר לנו כי חשוב אחדות.
רק לפני שנה היא הייתה אדריכלית ממשלת אחים המוסלמים.
אפילו היום היא נשארה בממשלה תחת לפיד.
גם אם יסבירו לנו כי איילת תבטיח שהיא תלך עם המחנה הלאומי אז לא נאמין לה כי מתוך הארבע מנדטים הראשונים יש שם שתולי סער – האוזר ופרזנטור הקפה.
הם יחזרו למטריה של סער יום אחרי הבחירות, בדיוק כמו בת טיפוחיו ששתל אצל לפיד, כן הכוונה למיכל שיר שנשתלה ע”י סער.
מיד אחר תוצאות הבחירות מפלגת רוח פרצים מתפזרת לתמיכה בממשלת לפיד גנץ בחסות המשותפת.
אתר "ליכודניק" הינו אתר לסיקור פוליטי. האתר עושה את כל המאמצים לאתר זכויות על תמונות וסרטונים. אולם, בהתאם לסעיף 27א' לחוק זכויות היוצרים כל אדם הרואה עצמו נפגע עקב בעלות על זכויות היוצרים של תמונה או סרטון מוזמן לפנות להנהלת האתר