דילוג לתוכן
27 C
תל אביב
17 באפריל 2025
ליכודניק
תם ולא נשלם
דעות

תם ולא נשלם

זהו, אנחנו סיימנו את חלקנו, שמענו, קראנו, הצבענו ובחרנו את הטובים ביותר לנהל את ענייני העיר!!! כך אני מקווה.

 

 

ומה הלאה? המפסידים הולכים לעשות חשבון נפש, אישי וציבורי. אנחנו מתחילים להוריד לאט לאט את השלטים מהמרפסות, לא נראה גם כרוזים מכפישים ומפחידים   ולנבחרים,ראשי הערים שזכייתם עלתה להם בעבודה קשה ולא מעט מתח מצפה עבודה רבה, להקים קואליציה טובה ולקיים חלק מההבטחות הרבות שניתנו בשפע! והחשוב ביותר להתחיל לעבוד למען העיר!

בבחירות אלה שעברנו הקהל הוכיח בגרות, לא התעמק בהכפשות הרבות וגם עקף מלחמות אחים כמו בעיר נשר של האחים עמר וגם לא במאבקי הליכוד בעיר חיפה , אז בואו נחזור שוב לשגרת חיינו, נתווכח על שחרור המחבלים נבדוק אם אובמה מאזין לטלפון שלנו, ונתכונן לברקים והרעמים מליברמן ודרעי.

משעמם לא יהיה לנו!

 



אתר "ליכודניק" הינו אתר לסיקור פוליטי. האתר עושה את כל המאמצים לאתר זכויות על תמונות וסרטונים. אולם, בהתאם לסעיף 27א' לחוק זכויות היוצרים כל אדם הרואה עצמו נפגע עקב בעלות על זכויות היוצרים של תמונה או סרטון מוזמן לפנות להנהלת האתר

אולי גם זה יעניין אותך

הימין באירופה ותמיכתו במדינת ישראל

אריק זיו ויזר

ציונים לפוליטיקאים – מהטוב ביותר לגרוע ביותר. 31 במאי 2015

אריק זיו ויזר

חוק ההסדרה או בית משפט לחוקה

משה סבח

פורים, והפעם ברצינות

אלי חזן

חסינות איננה הודאה באשמה

חיים פוזן

פרשיות השבוע קדושים : אסור מעשה הגויים וחיקוי תרבותם

אלי כהן