דילוג לתוכן
27.5 C
תל אביב
27 במרץ 2025
ליכודניק
ממשלה

מגדילים את התקציב, מפחיתם את הגרעון

שר האוצר  ד”ר יובל שטייניץ מגלה כלל פיסקלי חדש שקובע כי ניתן להגדיל את תקציב המדינה במקביל להפחתת הגרעון הלאומי

שר האוצר נאם אמש  בכינוס השנתי של שרי האוצר של ה-OECD והודה להנהלת ה- OECD   ולמזכ”ל אנחל גורייה .על הזמנת ישראל להצטרף לארגון . שטייניץ, נאם אחר הצהריים בפני משתתפי הכינוס השנתי של שרי האוצר של ארגון ה-OECD. הכינוס נפתח היום במטה הארגון בפאריז.

במסגרת דבריו בכינוס אמר שר האוצר כי “המשבר סייע למדינת ישראל לבצע רפורמות ולקיים חשיבה מחוץ לקופסא. אנחנו מנסים כעת לקיים תקציב דו שנתי בפעם השניה ברציפות ואני מודה לתמיכה של הארגון וקרן המטבע הבינלאומית במהלך החשוב הזה שגורם ליציבות”. ד”ר שטייניץ הוסיף בדבריו כי “זמן התכנון והביצוע של הכנת תקציב עומד היום על כמעט 8 חודשים ולכן ההגיון מחייב מעבר לתקציב ארוך טווח”.

שר האוצר גילה למשתתפי הכינוס כי מדינת ישראל אימצה השבוע כלל פיסקלי חדש שקובע כי ניתן להגדיל את תקציב המדינה במקביל להפחתת הגרעון הלאומי. לבקשת מטה ארגון ה-OECD יעביר בימים הקרובים משרד האוצר מידע מלא על הכלל הפיסקלי החדש כמו גם על הניסיון שנצבר בכל הנוגע לקיום תקציב דו שנתי במדינת ישראל.



אתר "ליכודניק" הינו אתר לסיקור פוליטי. האתר עושה את כל המאמצים לאתר זכויות על תמונות וסרטונים. אולם, בהתאם לסעיף 27א' לחוק זכויות היוצרים כל אדם הרואה עצמו נפגע עקב בעלות על זכויות היוצרים של תמונה או סרטון מוזמן לפנות להנהלת האתר

אולי גם זה יעניין אותך

השר יעלון: “אם ארגוני הטרור לא יפסיקו את האש נהיה מוכנים להחריף את התגובה”

אלי חזן

מסתננים כיעד סער

אריק זיו ויזר

השר אדלשטיין לראש-הממשל​ה: “קיים לאלתר דיון במסקנות דו”ח אדמונד לוי”!

אלי חזן

תגובת דנון: לפרסום אמש כי ציפי לבני התערבה בהענקת תעודת זהות לביתו של אבו עלא

אריק זיו ויזר

רגע לפני שהממשלה תדון בהצעת החוק החשובה ביותר בקדנציה הנוכחית

אלי חזן

אדלשטיין נלחם בגורמים אנטי ישראליים בפייסבוק

אריק זיו ויזר