דילוג לתוכן
14 במרץ 2025
ליכודניק
השבועה
דעות

השבועה

“תשבע באמא שלך” כך נהגנו בילדותנו להישבע ולהשביע כאשר רצינו לספר סוד ואכן זה עבד! כך שמרנו סודות לעולמים, יותר ממה ששומרים חברי הקבינט בממשלת ישראל לדורותיהם!

לראש ממשלתנו בנימין נתניהו הייתי מציע להשתמש בשבועה מהילדות במקום כל מכונות האמת שמציעים לו היועצים, פשוט כל שר שישבע לך ביבי אישית “באמא שלו” שלא יגלה תאמין לי זה חזק, זה רציני זה בדוק! החברה יפחדו לסכן את היקר להם מכל….כבר לא ירוצו לספר לחברה את סודות המדינה!

ובכל זאת,כדי להבטיח סופית את נושא ההדלפות ולהשאיר את הסודות חסויים, פשוט ביבי ספר את הסודות רק לעצמך! כי זה בטוח יותר!

כך זה עובד….אולי…..

 

 

 



אתר "ליכודניק" הינו אתר לסיקור פוליטי. האתר עושה את כל המאמצים לאתר זכויות על תמונות וסרטונים. אולם, בהתאם לסעיף 27א' לחוק זכויות היוצרים כל אדם הרואה עצמו נפגע עקב בעלות על זכויות היוצרים של תמונה או סרטון מוזמן לפנות להנהלת האתר

אולי גם זה יעניין אותך

נאחז בקרנות המוניציפאלי

אלי חזן

אם אין אני לי – זה בגלל הבריטי / גלעד מוליאן

אריק זיו ויזר

שתיקה שכולה כניעה

משה איפרגן

דמוקרטיה בתחפושת

החינוך כערך עליון

זאב בן יוסף

הקולוניאליזם החילוני ושברו ?

אריק זיו ויזר