קרא: "שלי,יאיר וציפי - משענת קנה רצוץ"

כך אמר סגן השר,ח"כ איוב קרא, אשר נטל חלק בפאנל פוליטי שהתקיים היום באוניברסיטת חיפה ובו השתתפו כ- 400 סטודנטים וצוות ההוראה של האוניברסיטה וכן בהשתתפות של נציגי המפלגות לקראת הבחירות לכנסת ה-19
סגן השר איוב קרא קבל על מסע ההכפשות כלפי ראש הממשלה ואמר:" אנו רואים בשבוע החולף ניסיונות של התקשורת ובעיקר של ידיעות אחרונות להכפיש את ראש הממשלה נתניהו בעיקר לאור הראיון עם ראש השב"כ לשעבר,יובל דיסקין,שאני באופן אישי רוחש לו כבוד רב על מסירותו למדינה לאורך 38 שנות שירותו בתפקידים שונים,אך אני מסתייג מהדרך שבה בחר להכפיש את ראש הממשלה נתניהו באופן שמעורר שאט נפש וקבס. אני נדהם לגלות את ההכפשות הללו שבועיים וחצי לפני הבחירות לכנסת ה-19 שכן היה יכול מר יובל דיסקין להתפטר מתפקידו כראש השב"כ בממשלת נתניהו וללכת הביתה. הניסיונות הללו של בכירים במדינה להוציא דברי בלע ושקר מישיבות סגורות והכי דיסקרטיות הם ניסיונות שמעוררים חוסר כבוד בלשון המעטה כלפי הגורמים הללו ששירתו את המדינה ומלכלכים את פיהם בזוהמה שאותי באופן אישי מרתיחה כאיש ציבור. אם יש לך חוסר שביעות רצון מהממשלה שעמה אתה צריך לעבוד תתפטר.
סגן השר התבטא גם באשר לניסיונות האיחוד בגוש השמאל:" אתם רואים כיצד ראשי השמאל מתעבים איש את רעהו וזולתו ואינם מסוגלים לעבוד בצוותא ואתם רואים את המהלכים ההזויים שלהם לגבור על נתניהו שלא יעלו יפה. הציבור רואה את שלושת מנהיגי השמאל,יאיר לפיד,ציפי לבני ושלי יחימוביץ,מתקוטטים ביניהם באופן שמעורר גיחוך ולעג. האם מצפים משלושת המנהיגים הללו להנהיג את המדינה?? זה מפחיד אם שלושת אלה יצטרכו לקבל החלטות הרות גורל לישראל כי מה שמעניין אותם זה רק האגו האישי שלהם ואין בילתו. אני רואה לנגד עיניי את הניסיון להשפיל את הליכוד ואת ראש הממשלה ונדהם לראות ששלושת המנהיגים הללו הם שבר קנה רצוץ".
פוסטים קשורים
ליכודניק משתתף בצערו של יעקב ברדוגו על פטירת אימו
18 במאי 2026
בני גנץ: האיש ששמר על כולם — ונשאר לבד
15 במאי 2026
לוח זמנים מסתמן לפריימריז בליכוד 2026 (בהנחה שהפריימריז יתקיימו ב־30 ביוני 2026) 📌 מאי 2026 סיום הטיפול בערעורי סניפים ומחלוקות פנימיות. השלמת רשימות מתפקדים ועדכון ספר הבוחרים. פרסום נהלים והוראות של ועדת הבחירות. 📌 עד סוף מאי 2026 מועד אחרון להגשת טפסי “קוד 99”. בדיקות זכאות ועדכון ספר הבוחרים הסופי. היערכות מטות השטח לקראת פתיחת הקמפיינים. 📌 תחילת יוני 2026 פתיחת חלון להגשת מועמדויות. תחילת גיוס חתימות ותשלומים. פתיחת קמפיינים פנימיים רשמיים. 📌 אמצע יוני 2026 סגירת רשימות המועמדים. הכרעה בערעורים אחרונים. פרסום רשימת המתמודדים הסופית. 📌 20–28 ביוני קמפיין שטח אגרסיבי: כנסים, דילים, טלפונים, קבוצות וואטסאפ, מאבקי שריונים ומחוזות. 📌 30 ביוני 2026 — יום הפריימריז 🗳️ בחירות לרשימת הליכוד לכנסת. 📌 תחילת יולי 2026 ספירת קולות וערעורים. סידור שריונים. אישור הרשימה במוסדות הליכוד. 📌 14–15 ביולי 2026 📑 הגשת רשימת הליכוד לוועדת הבחירות המרכזית.
15 במאי 2026