קורן וחזן הביאו את בשורת הליכוד לארמניה
einaraviv
ח"כ נורית קורן ומנהל אגף קשרי חוץ של הליכוד אלי חזן היו בסוף השבוע אורחי מפלגת "שגשוג לארמניה" במסגרת חברות הליכוד במפלגה האירופית ACRE
ב – 2 באפריל השנה ייערכו בחירות בארמניה ובמסגרת החברות של הליכוד ב – ACRE נתבקש חזן להגיע יחד עם ח"כ מהליכוד. יחד איתו הגיעו חברי פרלמנט מכל אירופה אך גם ח"כ נורית קורן שייצגה אותנו בכבוד. לארמנים היה חשוב שנציגי הליכוד יגיעו והם הבהירו זאת שוב ושוב לחזן מאז נסיעתו האחרונה לבריסל בשם הליכוד.
ארמניה היא מדינה מאוד ענייה וזקוקה לאדם שחושב כמו נתניהו מבחינה כלכלית על מנת להצעיד אותה קדימה. חזן וקורן הוזמנו לסיור בגבול הסגור עם טורקיה.
להלכה ארמניה היא מדינה דמוקרטית אך למעשה יש לה המון עד להגיע לשם. מפלגת השלטון מזייפת את הבחירות ושגשוג לארמניה מקווה הפעם לשבור את הקרח ולזכות בבחירות אף על פי כן. במהלך הנאום שלו בכנס הציע חזן את העזרה של ישראל בכל תחום שיכול להפוך אותה למקום טוב יותר. קורן בירכה את המועמד גגיק צרוקיאן, איחלה לו הצלחה והזמינה אותו לבקר בארץ כראש הממשלה הארמני הראשון.
חזן וקורן גם ביקרו במוזיאון הג'נוסייד הארמני ואף השאירו הקדשה בשם הליכוד.
לאחר הביקור כתב חזן בעמוד הפייסבוק שלו :
"מה שמרתק לגלות בטרגדיה הזאת הוא שהנרי מורגנטאו – שגריר ארצות הברית ממוצא יהודי בטורקיה – הציל ארמנים מאותו ג'נוסייד. אפילו תמונתה של שרה אהרונסון שלנו מעטרת את קירות המוזיאון כמי שראתה את הג'נוסייד וביקשה לתעד אותו.
אני כל כך גאה שיש באפשרותנו להשפיע לטובה על כל הצדדים באזור, אם יתנו לנו את האפשרות להפריח אותו, ולשנות את חיי התושבים שם .
זאת ישראל שלי".
פוסטים קשורים
בני גנץ: האיש ששמר על כולם — ונשאר לבד
15 במאי 2026
לוח זמנים מסתמן לפריימריז בליכוד 2026 (בהנחה שהפריימריז יתקיימו ב־30 ביוני 2026) 📌 מאי 2026 סיום הטיפול בערעורי סניפים ומחלוקות פנימיות. השלמת רשימות מתפקדים ועדכון ספר הבוחרים. פרסום נהלים והוראות של ועדת הבחירות. 📌 עד סוף מאי 2026 מועד אחרון להגשת טפסי “קוד 99”. בדיקות זכאות ועדכון ספר הבוחרים הסופי. היערכות מטות השטח לקראת פתיחת הקמפיינים. 📌 תחילת יוני 2026 פתיחת חלון להגשת מועמדויות. תחילת גיוס חתימות ותשלומים. פתיחת קמפיינים פנימיים רשמיים. 📌 אמצע יוני 2026 סגירת רשימות המועמדים. הכרעה בערעורים אחרונים. פרסום רשימת המתמודדים הסופית. 📌 20–28 ביוני קמפיין שטח אגרסיבי: כנסים, דילים, טלפונים, קבוצות וואטסאפ, מאבקי שריונים ומחוזות. 📌 30 ביוני 2026 — יום הפריימריז 🗳️ בחירות לרשימת הליכוד לכנסת. 📌 תחילת יולי 2026 ספירת קולות וערעורים. סידור שריונים. אישור הרשימה במוסדות הליכוד. 📌 14–15 ביולי 2026 📑 הגשת רשימת הליכוד לוועדת הבחירות המרכזית.
15 במאי 2026
הזמן אוזל: הליכוד בדרך למירוץ נגד השעון
13 במאי 2026