לוהט בחוג תדמור
einaraviv
חוג תדמור אירח הערב במצודת זאב את סגנית השר ציפי חוטובלי ומנהל אגף ההסברה אלי חזן. דני כץ גנב את ההצגה בביקורתו על גדעון סער
חוג תדמור הוא אולי החוג הפעיל ביותר בליכוד בראשות דני כץ ואופיר בוריה. הוא קיים כבר 18 שנה והוא חוג שמצליח לעורר הדים. הערב הם אירחו את סגנית השר ציפי חוטובלי ומנהל אגף הסברה וקשרי חוץ אלי חזן.
פתח את הערב המועמד לכנסת במחוז השפלה יעקב בן סעדון שהדגיש את המצע החברתי שלו. אלי חזן דיבר על ז'בוטיסנקי כמקדים זמנו וחוטובלי הזהירה משאננות בבחירות לצד הזכות לעבוד לצידו של ראש הממשלה. היא גם פרגנה מאוד למועמד מחוז הנגב ד"ר שלמה קרעי.
אל האירוע הגיעו מועמדים במחוזות השונים ובהבטחות הייצוג. שיהיה לכולם בהצלחה.
ואולם, מי שגנב את ההצגה היה דני כץ, מייסד החוג ואחד האנשים הנטועים בליכוד. כץ השתלח בגדעון סער ונראה כי התנגדותו לסער נטועה בשורש עמוק של סלידה.
מכל מקום, משעמם לא היה.
פוסטים קשורים
ליכודניק משתתף בצערו של יעקב ברדוגו על פטירת אימו
18 במאי 2026
בני גנץ: האיש ששמר על כולם — ונשאר לבד
15 במאי 2026
לוח זמנים מסתמן לפריימריז בליכוד 2026 (בהנחה שהפריימריז יתקיימו ב־30 ביוני 2026) 📌 מאי 2026 סיום הטיפול בערעורי סניפים ומחלוקות פנימיות. השלמת רשימות מתפקדים ועדכון ספר הבוחרים. פרסום נהלים והוראות של ועדת הבחירות. 📌 עד סוף מאי 2026 מועד אחרון להגשת טפסי “קוד 99”. בדיקות זכאות ועדכון ספר הבוחרים הסופי. היערכות מטות השטח לקראת פתיחת הקמפיינים. 📌 תחילת יוני 2026 פתיחת חלון להגשת מועמדויות. תחילת גיוס חתימות ותשלומים. פתיחת קמפיינים פנימיים רשמיים. 📌 אמצע יוני 2026 סגירת רשימות המועמדים. הכרעה בערעורים אחרונים. פרסום רשימת המתמודדים הסופית. 📌 20–28 ביוני קמפיין שטח אגרסיבי: כנסים, דילים, טלפונים, קבוצות וואטסאפ, מאבקי שריונים ומחוזות. 📌 30 ביוני 2026 — יום הפריימריז 🗳️ בחירות לרשימת הליכוד לכנסת. 📌 תחילת יולי 2026 ספירת קולות וערעורים. סידור שריונים. אישור הרשימה במוסדות הליכוד. 📌 14–15 ביולי 2026 📑 הגשת רשימת הליכוד לוועדת הבחירות המרכזית.
15 במאי 2026