בליכוד האינטרנט out,השטח in /מאת:אריק זיו
arikziv
צחי הנגבי מגלה שנעשו טעויות,יואל חסון יודע חשבון,בליכוד מחזירים עטרה ליושנה, חברי כנסת מנהלים מטות, אריק ברמי חוזר.
קדימהפתאום גילה צחי הנגבי כי הם טעו שהלכו לרגיעה. הנגבי אמר הבקר ברדיו כי "נעשו טעויות". מה שהנגבי מבקש לשכוח הוא שעל טעויות צריך לשלם.
לקדימה יש אחריות למצב אליו הגיעה מדינת ישראל. קדימה הונעה לכאורה על ידי מורשת שרון שמשמעותה הייתה "מתנתקים ופועלים ע"י אדלריזים". אדלר אמר בשחצנות שהם פיצחו את הקוד כדי לנצח, רוצה לומר שהמדינה תלך לעזאזל, העיקר שנזכה וכך נגזור קופון גדול.
ליבני שוב הוכיחה כי השררה הוציאה אותה מדעתה. מול ברק ונתניהו מתגלה כי ליבני ממשיכה לצעוד בקמפיין ללא רגשות, כאשר ברק מנהל מלחמה ונתניהו מסביר לרשתות בעולם על צדקת דרכה של המדינה ליבני הולכת לחוגי בית.
לחשוב כי לפני שהומצא השם קדימה קראו למפלגה הזאת אחריות לאומית.
אין ספק כי קדימה מהווה התארגנות של חסרי חוליות. השבוע אמר יואל חסון בשיחה כי ייתכן שבכנסת הבאה הליכוד יהיה עם 56 מנדטים. כיצד ? שאלו אותו. קדימה תתאחד עם הליכוד וכך לליכוד יהיו 56 מנדטים.
בחשבון חסון חזק, אך חסון אינו מבין כי אותך הליכודניקים לא רוצים, לך ולבר און יש מקום שמור במר"צ.
הליכוד עבר את שבוע המלחמה הראשון כמעט ללא נזק אלקטוראלי, נכון כי בסקרים הגושים הגיעו לתיקו, אך בניהול נכון של מערכת הבחירות מעכשיו אפשר לתקן ולעלות.
לליכוד יש בסיס של 25 מנדטים. בסקרים אנו נמצאים באזור ה – 30 ועכשיו הזמן לפעול כדי לאסוף מנדטים,.
נתניהו צריך להשתמש בבוגי כראש חץ לאיסוף המנדטים מהציבור הדתי הלאומי. בוגי נערץ ע"י הציבור הדתי לאומי ויש ברשימה של הליכוד מספר דמויות שבאות מבית דתי הם יכולים ליצור מאמץ בתוך הציבור.
צריך להוביל קמפיין שמדבר אל בוחרי קדימה. שיחליטו מה הם מעדיפים : גדעון סער או דליה איציק ? דן מרידור או רוני בר און ? רובי ריבלין או מאיר שטרית ? בני בגין או צחי הנגבי ? גלעד ארדן או זאב בויים ? סילבן שלום או חיים רמון ?
כאשר פורסים את הנבחרת של הליכוד מול הנבחרים של קדימה אין מה להשוות לליכוד יש הרכב שמביא מנדטים.
האינטרנט out,השטח in
במטה הבחירות מדברים על שינוי. כאשר מעבירים עכשיו את כובד המשקל לשטח, במהלך השבוע הקרוב הולכים לייצב שינויים במטה.
בסביבת נתניהו הוזכר שמו של אריק ברמי כרכש ניהולי לקראת הבחירות.
אל ארדן שעומד בראש מטה הצעירים הצטרפו אדלשטיין כיו"ר מטה עולים ובגין כיו"ר המטה.
בני בגין החל השבוע כיו"ר המטה לייצב את המערכות, לקראת סוף השבוע קראו נתניהו ובגין לריבלין לקבל את מטה יום הבחירות, ריבלין הסכים.
מיקי איתן קיבל עליו את מטה הקלפיות וירכז את העבודה.
הארץ תחולק לאזורים מרכזיים. מסתמן כי את הצפון יקבל ח"כ כחלון, ח"כ ישראל כ"ץ על המושבים, המרכז ואילו על הדרום לא הוחלט .
מועמדים שנבחרו באזורים יקבלו אחראיות על אזור הבחירה שלהם.
פוסטים קשורים
בני גנץ: האיש ששמר על כולם — ונשאר לבד
15 במאי 2026
לוח זמנים מסתמן לפריימריז בליכוד 2026 (בהנחה שהפריימריז יתקיימו ב־30 ביוני 2026) 📌 מאי 2026 סיום הטיפול בערעורי סניפים ומחלוקות פנימיות. השלמת רשימות מתפקדים ועדכון ספר הבוחרים. פרסום נהלים והוראות של ועדת הבחירות. 📌 עד סוף מאי 2026 מועד אחרון להגשת טפסי “קוד 99”. בדיקות זכאות ועדכון ספר הבוחרים הסופי. היערכות מטות השטח לקראת פתיחת הקמפיינים. 📌 תחילת יוני 2026 פתיחת חלון להגשת מועמדויות. תחילת גיוס חתימות ותשלומים. פתיחת קמפיינים פנימיים רשמיים. 📌 אמצע יוני 2026 סגירת רשימות המועמדים. הכרעה בערעורים אחרונים. פרסום רשימת המתמודדים הסופית. 📌 20–28 ביוני קמפיין שטח אגרסיבי: כנסים, דילים, טלפונים, קבוצות וואטסאפ, מאבקי שריונים ומחוזות. 📌 30 ביוני 2026 — יום הפריימריז 🗳️ בחירות לרשימת הליכוד לכנסת. 📌 תחילת יולי 2026 ספירת קולות וערעורים. סידור שריונים. אישור הרשימה במוסדות הליכוד. 📌 14–15 ביולי 2026 📑 הגשת רשימת הליכוד לוועדת הבחירות המרכזית.
15 במאי 2026
הזמן אוזל: הליכוד בדרך למירוץ נגד השעון
13 במאי 2026