ב - 17 במארס בוחרים בישראל היום

מוזס וברנע צודקים. ישראל היום אינו ניטרלי. הוא מגן על המנהיג שלו, על המנהיג שלנו. איציק הלל בטורו השבועי, מסביר למה ההישג הכי גדול של נתניהו הוא ישראל היום
ההישג הכי גדול של נתניהו לטובת ישראל הוא ישראל היום. לא, אינני ציני. כולי תקווה שנכונה הטענה היוצאת מבית מדרשו של מוזס לפיה, ישראל היום היא שופרו הממומן של נתניהו.
לפני עידן ישראל היום יכל רובו של העם רק לחלום על פלטפורמה חדשותית שתשקף את דעתו והנה עכשיו, עם הקפה של הבוקר יכול הישראלי הממוצע לחוות עיתונות הוגנת שכפופה ביסודה לדעתו של העם ולא קמה בבוקר רק בכדי להתנגח בראש הממשלה וברובו של העם.
אלמלא נתניהו, המנהרות מעזה היו מגיעות עד לביתם של מצביעי השמאל. אלמלא נתניהו הכלכלה הייתה בשפל אמיתי ועשרות אלפי חרדים לא היו יודעים אקדמיה מהי ועבודה מהי. ובכן, אלו הישגים נאים אך מעל כולנה, ניצבת לה רפורמה חשובה ונעלה שבגינה ראוי הוא למשול בשלישית: ישראל היום.
היום, מתיישב מיהודה ושומרון כבר אינו מעיל רק דובון ועוזי. היום, הפריפריה המזרחית כבר אינה בהכרח הילד הטיפש של ישראל. היום, חיילים הרוגים אינם מהווים מיד מניפולציה רגשית ואינם קוברים ההנהגה. היום - תתפלאו - חרדי יכול להיקרא אדם. היום, מיצג זוועתי בספיר הבז לתפילין אינו הופך מיד לאומנות. היום, בית"ר, על מאות אלפי אוהדיה, אינה רק גזענית וחשוכה. היום, הרוב הדומם מיוצג.
הפוסט ציוניים, הישראלים החדשים: השמאל על תקשורתו, נאחזים בקרנות המזבח ובאימה אמיתית מבכים את אובדנה של ההגמוניה המתפוררת. בעיניים כלות הם רואים את שיבת ציון, את הגאולה הפנימית והתודעתית של העם והכל בזכות, כן, בנימין נתניהו.
במקום לרטון על הקמפיין שעושה ישראל היום לנתניהו, אני בוחר לראות את השופר הארוך הזה תוקע באוזני העם, ומי שתוקע בו הוא העם עצמו או כמעט אלי אוחנה.
ב - 17.03 הסיבה הראשונה שאצביע מחל, היא ישראל היום. לחיי השקופים.
פוסטים קשורים
ליכודניק משתתף בצערו של יעקב ברדוגו על פטירת אימו
18 במאי 2026
בני גנץ: האיש ששמר על כולם — ונשאר לבד
15 במאי 2026
לוח זמנים מסתמן לפריימריז בליכוד 2026 (בהנחה שהפריימריז יתקיימו ב־30 ביוני 2026) 📌 מאי 2026 סיום הטיפול בערעורי סניפים ומחלוקות פנימיות. השלמת רשימות מתפקדים ועדכון ספר הבוחרים. פרסום נהלים והוראות של ועדת הבחירות. 📌 עד סוף מאי 2026 מועד אחרון להגשת טפסי “קוד 99”. בדיקות זכאות ועדכון ספר הבוחרים הסופי. היערכות מטות השטח לקראת פתיחת הקמפיינים. 📌 תחילת יוני 2026 פתיחת חלון להגשת מועמדויות. תחילת גיוס חתימות ותשלומים. פתיחת קמפיינים פנימיים רשמיים. 📌 אמצע יוני 2026 סגירת רשימות המועמדים. הכרעה בערעורים אחרונים. פרסום רשימת המתמודדים הסופית. 📌 20–28 ביוני קמפיין שטח אגרסיבי: כנסים, דילים, טלפונים, קבוצות וואטסאפ, מאבקי שריונים ומחוזות. 📌 30 ביוני 2026 — יום הפריימריז 🗳️ בחירות לרשימת הליכוד לכנסת. 📌 תחילת יולי 2026 ספירת קולות וערעורים. סידור שריונים. אישור הרשימה במוסדות הליכוד. 📌 14–15 ביולי 2026 📑 הגשת רשימת הליכוד לוועדת הבחירות המרכזית.
15 במאי 2026